Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ -ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΔΕ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιγράφονται ως εξής :
1.α) καθαριότητα, (σκούπισμα, σφουγγάρισμα, ξεσκόνισμα επίπλων, παραθύρων και εξοπλισμού), όλων των χώρων που στεγάζεται το Σ.Δ.Ε. και συγκεκριμένα : έξι (6) αιθουσών διδασκαλίας, τριών (3) γραφείων καθηγητών, ενός (1) εργαστηρίου πληροφορικής, διαδρόμων κλιμακοστασίων.

1.β) καθαριότητα του προαυλίου μπροστά στην είσοδο του ΣΔΕ.
1.γ) άδειασμα των κάλαθων αχρήστων από όλους τους χώρους του ΣΔΕ, συγκέντρωση των σκουπιδιών σε μεγάλες νάιλον σακούλες και απόθεσή τους στους προβλεπόμενους χώρους.
1.δ) καθαρισμός και απολύμανση τουαλετών και λοιπών χώρων υγιεινής.
1.ε) σβήσιμο φώτων, κλείδωμα θυρών και παραθύρων και γενικά λήψη κάθε ενδεδειγμένου μέτρου για την ασφάλεια του κτιρίου κατά την αποχώρηση από το σχολείο μετά τις εργασίες καθαρισμού.
1.στ) πλύσιμο παραθύρων μία φορά το μήνα και γενικός καθαρισμός κατά τη διάρκεια των διακοπών Χριστουγέννων και Πάσχα.
1.ζ) άλλες περιοδικές εργασίες όπως : καθαρισμός επιφανειών σε ψηλά σημεία, καθαρισμός των εσωτερικών κουφωμάτων, καθαρισμός πλακιδίων στους χώρους υγιεινής με ειδικό απολυμαντικό υγρό, καθαρισμός υαλοπινάκων.
2) Η καθαριότητα για τις ανωτέρω υπηρεσίες θα γίνεται καθημερινά (πλην των υπηρεσιών των παραγράφων 1.στ και 1.ζ, μετά τη λήξη των μαθημάτων και σε συνεννόηση αποκλειστικά και μόνο με το Διευθυντή του ΣΔΕ ο οποίος δύναται να τροποποιεί τις εργασίες καθαρισμού σε ειδικές περιπτώσεις.
3) Το συνεργείο υποχρεούται στη διάθεση των απαιτούμενων καθαριστικών και χαρτικών.
4) Κατά το χρονικό διάστημα που το σχολείο θα παραμένει κλειστό (καλοκαιρινές διακοπές, εορτές, αργίες, κ.λ.π.) δεν θα γίνεται καθημερινή καθαριότητα των χώρων του αλλά τις παραμονές έναρξης λειτουργίας του.
5) Το συνεργείο  υποχρεούται να διεκπεραιώσει το έργο με τρόπο που να μην προκαλεί φθορές και βλάβες στο κτίριο και τον εξοπλισμό του.
6) Το ποσό της ζητούμενης αμοιβής ορίζεται σε …,00 € συν Φ.Π.Α. 19% …. € δηλαδή ….,.. € συνολικά μηνιαίως.                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.