Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

«Εκδήλωση Αποφοίτησης – Ευαισθητοποίησης 2022-2023»

 

Στην κατάμεστη αίθουσα ‘Κ. Αργυρίου & Η. Βούλγαρη’ του ΣΔΕ Ορχομενού πραγματοποιήθηκε την 28/6/2023 η εκδήλωση αποφοίτησης – ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας του ΣΔΕ Ορχομενού.

Συγγενείς, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, 26 πλέον αποφοίτων, βρέθηκαν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και συμμετείχαν σε μια στιγμή ορόσημο για την ζωή των δικών τους ανθρώπων.

Είκοσι έξι ακόμη συνάνθρωποι μας δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους, επανασυνδέθηκαν με το εκπαιδευτικό σύστημα και απέκτησαν απολυτήριο γυμνασίου, εκπληρώνοντας την υποχρέωση της εννιάχρονης εκπαίδευσης.

Στην ομιλία του ο διευθυντής κος Σταράς Κωνσταντίνος αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για το σπουδαίο εκπαιδευτικό έργο που παρήχθη, συνεχάρη τους εκπαιδευόμενους για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τόνισε την ανάγκη ενθάρρυνσης ακόμα περισσότερων ανθρώπων να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους, στέλνοντας το μήνυμα πως «κανένας δεν πρέπει να μείνει πίσω».

Την εκδήλωση χαιρέτησαν η αντιδήμαρχος Ορχομενού κα Καράλη Κωνσταντίνα, ο δημοτικός σύμβουλος κος Χριστακάκης Σταύρος και ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ορχομενού κος Ρόδης Λάμπρος.

 

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού είναι ένα δωρεάν, δημόσιο σχολείο που παρέχει τη δυνατότητα σε όσους είναι 18 ετών και άνω να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο του γυμνασίου και αμέσως μετά να συνεχίσουν, αν το επιθυμούν, στην επόμενη βαθμίδα εκπαίδευσης.



 

                                          

                                                     

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.