Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κου ΣΤΑΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ και ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, ο Διευθυντής του ΣΔΕ Ορχομενού κος Σταράς Κωνσταντίνος επισκέφθηκε διαδοχικά  τους Δημάρχους του δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων κο. Ντασιώτη Γεώργιο και δήμου Ορχομενού κα Καράλη Παρασκευή. 

Στις συναντήσεις συζητήθηκε η πορεία του σχολείου και η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

Η 2η ευκαιρία καρποφορεί ακόμα και στα χρόνια της κρίσης! Και μάλλον πολύ καλύτερα σε τέτοιες περιόδους, αφού ανοίγει ένα νέο δρόμο στα αδιέξοδα.

Είκοσι έξι ενήλικες μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ορχομενού και δεκαεννέα μαθητές από το Τμήμα της Θήβας τα κατάφεραν και φέτος, ενάντια σε ανεργία, οικονομικές και οικογενειακές δυσκολίες, ανασφάλεια και χρονικές πιέσεις, να ανταποκριθούν στη διετή τους δέσμευση να φοιτήσουν σε ένα περιβάλλον φιλικό και προστατευμένο, να χαρούν τις νέες γνώσεις, δεξιότητες και φιλίες, να αναπτύξουν τις ικανότητές τους δημιουργικά και να αποκτήσουν το πολυπόθητο Απολυτήριο Γυμνασίου.

Οι Δήμαρχοι κατέληξαν  πως τα άτομα καθ 'όλη της ζωής τους είναι απαραίτητο να αναβαθμίζουν τις γνώσεις τους, τις δεξιότητές τους και τις ικανότητές τους και τόνισαν στον Διευθυντή πώς θα είναι αρωγοί σε ό,τι χρειαστεί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.