Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022

Εκδήλωση αποφοίτησης – ευαισθητοποίησης 2021-2022


Με μια λαμπρή εκδήλωση αποφοίτησης – ευαισθητοποίησης έκλεισε την σχολική χρονιά 2021-2022 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Ορχομενού.

 

Σε ένα κλίμα γεμάτο χαμόγελα και συγκίνηση ύστερα από δύο χρόνια απουσίας λόγω Κορωναϊού, πραγματοποιήθηκε, στις 29 Ιουνίου 2022, η εκδήλωση αποφοίτησης- ευαισθητοποίησης στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Ορχομενού, με την συμμετοχή πολλών επισήμων, εκπαιδευομένων, συγγενών και φίλων που τίμησαν το σχολείο με την παρουσία τους.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τον απολογισμό του έργου της χρονιάς από τον διευθυντή του σχολείου κ. Σταρά Κωνσταντίνο, την παρουσίαση μέσω βίντεο των σχεδιών δράσης που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν οι εκπαιδευομένοι κατά την σχολική χρονιά. Ακολούθησε φωτογραφικό υλικό με δραστηριότητες που οργάνωσαν και πραγματοποιήσαν οι εκπαιδευόμενοι σε συνεργασια με τους εκπαιδευτές τους και ολοκλήρώθηκε με ομιλία και βίντεο – συνέντευξη των εκπαιδευομένων για την εμπειρία τους από την φοίτησή τους στο σχολείο. Στη συνέχεια και μέσα σε πολλά χειροκροτήματα έγινε η καθιερωμένη απόνομή επαίνων και τίτλων από τους επισήμους.

Θερμά ευχαριστήρια, στον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου μητροπολήτη μας κ.κ Γεώργιου, τον πανοσιολογιώτο Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξιο, την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας κα Παπαθωμά, τον αντιδήμαρχο Θήβας κ. Καμούτση, τον αντιδήμαρχο Ορχομενού κ. Ξηρογιάννη, την αντιδήμαρχο κα Καράλη, τον δημοτικό σύμβουλο κο Χριστακάκη, τον διευθυντή του Λυκείου Ορχομενού κο Χελιώτη και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο ανοιχτό κάλεσμα του σχολείου μας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.